Om oss på TeraHertz Sverige

Välkommen till om oss på TeraHertz Sverige, vi som tillhandahåller denna sida är IBO Independent Business Owners  av PRIFE`s produkter

Vad är Frekvens maskinen iTeraCare och hur kan den nyttas

  • Kan användas på alla människor och djur.
  • Är en certifierad och patenterad Terahertz maskin med en kombination av kinesisk och västerländsk Cytologiteknik.
  • Frekvens enhet har en kombination av Kvant-Teknik, Terahertz-Teknik, Optisk-Kvartsteknik
  • Har samma frekvens som våra mänskliga celler och genererar miljontals vibrationer per sekund.
  • Finns i över 30 länder och expanderar hela tiden till nya länder, intresset är kolossalt stort över hela världen.
  • Är mest känd för att stärka cellerna, reparerar skadade celler och driver samtidigt ut flytande ohälsosamma celler, friska celler = frisk kropp.
  • Terahertz blåa ljusvåg kallas för Livets ljus

 mår

Vad kan frekvenser göra för dig?

Vi kommer inte skriva och lova dig guld och gröna skogar vad frekvenser kan göra för dig som så  många företag gör idag, alla som lever med smärtor varje dag, som mår allmänt dåligt och har svårt att sova. Du gör i stort sett vad som helst för att få lite andrum från dina åkommor.
Det vi på TeraHertz Sverige kan göra för dig är att berätta våra egna erfarenheter och hur behandlingen har fått våra liv tillbaka och det är därför vi gör vad vi gör idag, kan vi få en person att må och känna sig lite bättre är det en stor vinst för oss personligen.

Alla människor är olika och svarar på olika behandlingar på olika sätt, oavsett om det handlar om tabletter, massage, laser, värme eller nålar.
Det finns flera hundra Youtubes videos om hur människor har fått hjälp med frekvenser
behandling och vi tycker att du skall söka på Youtube och se hur folk och djur har blivit bättre mot sina åkommor och det har varierat från endast en behandling till en handfull. Efter du har sett nog och läst nog om denna fantastiska behandlingsteknik så kan du ta kontakt med oss så vi får berätta för dig våra egna erfarenheter och hur du kan köpa din egna frekvens maskin och behandla dig själv när du kan och önskar.

Har du tid att blåsa ca 10-30 minuter med Frekvens maskinens frekvenser och värme din kropp och fokusera på dom områden som du besväras mest av så kan detta vara ett fantastiskt komplement till det du gör idag eller kanske ersätta den massage, akupunktur, kopping, akupunktur, kiropraktor m.m som du går på och spenderar en massa pengar på. Vi vet att det är bra när vi är där på behandling och att det nästan alltid kommer tillbaka.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för konsultation om hur du kan köpa denna fantastiska maskin genom att kontakta oss här