iTeraCare Premium

Den helt nya iTeraCare Premium

The Premium är den senaste utgåvan av iTeraCare-serien av fläktar…

Släppt i juni 2022 är Premium-enheten den tystaste av alla tre varmluftsfläktar… och är mycket varmare än Classic, vilket gör att frekvensen kan komma in mycket djupare med snabbare hastighet. Den här enheten har en mycket skonsammare känsla än både Classic & Pro-enheten och är lättare och mindre att hålla i.

Med bara två inställningar att välja på och även om det är mycket varmare kommer det inte att överhettas.

Fördelar med att använda iTeraCare 

Aktiverar friska celler

Eliminerar onormala celler

Detox lymfatik

Hjälper cirkulationen

Aktiverar Deep Tissue

Stärker organfunktionen

Reglerar immunförsvaret

Anti-åldring

iTeraCare Premium

 

 

Vad är skillnaden mellan enheterna: Classic, Premium och Pro?

iTeraCare Classic – 4:e generationens modell – Släppt 2021
800 watt, byggd mer överkomligt för att göra det möjligt att komma in i fler hushåll till ett lägre pris, fortfarande lika effektivt bara inte byggt lika robust, tar lite längre tid för behandlingar och kommer att stängas av efter en timmes användning för att svalna.
3 inställningar – Låg hastighet, Låg värme. Hög hastighet, låg värme. Hög hastighet, hög värme.  
iTeraCare Premium – 5:e generationens modell – Släppt juni 2022
650 watt, byggd robustare än Classic, rapporteras tystare än båda andra modellerna, håller längre, kommer i hårt skyddsfodral väl vadderat med lås på utsidan, nedkylningsläge innebär att du inte kan slå på igen på 5 minuter efter varje användning.
2 inställningar – låg hastighet, låg värme. Hög hastighet, hög värme. Värmeinställningarna är mycket högre än Classic.  
iTeraCare Pro – 3:e generationens modell – Släppt 2019
1200 watt, byggd mycket robust, byggd för mer kontinuerlig användning (som i kliniska miljöer eller stora familjer eller uppsökande) för flera applikationer, kräver mindre tid för behandlingar på grund av högre effekt, resultat mycket snabbare, tystare än Classic, kommer i hårt skyddsfodral väl stoppad med lås på utsidan.
6 inställningar – Ingen värme – Låg/Hög hastighet. Låg värme – låg/hög hastighet. Hög värme – låg/hög hastighet.

Fortfarande osäker på vilken du ska välja? Kolla videoklippet nedan!

iTeraCare är en certifierad elektrisk hushållsutrustning. Den har certifierats som “säker att använda.” Den avger ingen skadlig strålning och den har etiketter som tillåter distribution internationellt.

iTeraCare-fläkten är inte medicinsk utrustning och tillverkaren ger ingen medicinsk rådgivning. Användare förstår att enheten inte är avsedd att användas som en medicinteknisk produkt eller för diagnostiska ändamål som man bör lita på. Dess användning är inte avsedd att lita på i stället för medicinsk behandling eller rådgivning av en utbildad läkare.

Användare förstår att de använder iTeraCare-fläkten på egen risk. Rådgör alltid med din läkare eller annan sjukvårdspersonal om du har frågor om något medicinskt tillstånd eller för specifik vägledning angående optimal användning av iTeraCare-fläkten, näring eller fysisk aktivitet.