iTeraCare Specifikationer & Garanti 

iTeraCare-enheterna kommer med 1 års garanti

Artiklar är ej returerbara, ej återbetalningsbara eller utbytbara
Din enhet kommer att ersättas om den är felaktig eller defekt under garantin

Classic specifikationer och garanti

Premium specifikationer och garanti

Pro specifikationer och garanti

Så här registrerar du din garanti

När du har fått din iTeraCare-enhet loggar du in på ditt konto, går till navigeringssidan och klickar på Enhetsgaranti, ange sedan ditt serienummer som finns på enheten… eller titta på instruktionsvideon nedan för vidare information.

iTeraCare är en certifierad elektrisk hushållsutrustning. Den har certifierats som ”säker att använda.” Den avger ingen skadlig strålning och den har etiketter som tillåter distribution internationellt.

iTeraCare-fläkten är inte medicinsk utrustning och tillverkaren ger ingen medicinsk rådgivning. Användare förstår att enheten inte är avsedd att användas som en medicinteknisk produkt eller för diagnostiska ändamål som man bör lita på. Dess användning är inte avsedd att lita på i stället för medicinsk behandling eller rådgivning av en utbildad läkare. Användare förstår att de använder iTeraCare-fläkten på egen risk.

Rådgör alltid med din läkare eller annan sjukvårdspersonal om du har frågor om något medicinskt tillstånd eller för specifik vägledning angående optimal användning av iTeraCare-fläkten, näring eller fysisk aktivitet.