IONShield Ionisatorhänge

En revolutionerande luftrenande enhet som skyddar dig från livets otäckheter

IONShield är en luftrenande enhet med ett inbyggt kolborstesystem som släpper ut negativa joner i luften, som tar bort de otäcka partiklarna i ditt andningsintervall. Den släpper ut 60 miljoner negativa joner i luften per puls, vilket garanterar ren luft för dig att andas in. Allt detta passar in i en liten och snygg design, och den har även en 9 timmars standby-tid, vilket ger dig frihet att stanna ute hela dagen och var säker från livets elaka.

Har du vänner som röker? IONShield tar också hand om passiv rökning. Det förbättrar också din kroppsfunktion och förhindrar dålig lukt! Valet är självklart. Projektera dig själv och din familj idag!

Sharron, NSW Australia

Jag gick till mitt barnbarns skola i morse eftersom hon ville att jag skulle se hennes klassrum och arbeta… vad som än fanns i rummet orsakade en allergisk reaktion, huvudvärk och hosta. Trodde att jag var färdig igen… kom hem och hjälpen hade kommit – laddade upp skölden och reaktionen var nästan borta inom en timme… Jag är över månen🌙

Så vad kan jonterapi med en jonisator potentiellt göra för dig när det gäller att förbättra ditt välbefinnande och ditt välbefinnande?

Activates Healthy Cells

Eliminates Abnormal Cells

Detox Lymphatics

Helps Circulation

Activates Deep Tissue

Strengthens Organ Function

Regulates Immune System

Anti-Aging

IONShield

 

iTeraCare är en certifierad elektrisk hushållsutrustning. Den har certifierats som ”säker att använda.” Den avger ingen skadlig strålning och den har etiketter som tillåter distribution internationellt.

iTeraCare-fläkten är inte medicinsk utrustning och tillverkaren ger ingen medicinsk rådgivning. Användare förstår att enheten inte är avsedd att användas som en medicinteknisk produkt eller för diagnostiska ändamål som man bör lita på. Dess användning är inte avsedd att lita på i stället för medicinsk behandling eller rådgivning av en utbildad läkare. Användare förstår att de använder iTeraCare-fläkten på egen risk.

Rådgör alltid med din läkare eller annan sjukvårdspersonal om du har frågor om något medicinskt tillstånd eller för specifik vägledning angående optimal användning av iTeraCare-fläkten, näring eller fysisk aktivitet.