EMF Shield

Skydda dig själv från de skadliga effekterna av icke-joniserande EMF-strålning (elektromagnetiskt fält). Nydesignad för 5G. För användning på:
  • Mobiltelefoner
  • Bärbara datorer
  • iPads
  • Smarta mätare
  • Smart TV
  • Handdatorer
  • Enheter som skickar och tar emot elektronisk data

Vanliga frågor

Vi rekommenderar att du placerar våra EMF Shields på mobiltelefoner, bärbara datorer, surfplattor, routrar och andra elektroniska enheter som skickar/tar emot data för att hjälpa till med att kompensera de EMF-frekvenser du omger dig med. Vi rekommenderar också vårt US-patenterade jordningskort att bära med dig hela tiden för att skydda dig från alla elektromagnetiska fält som omger dig, som andra människors oskyddade elektronik, WIFI och nu 5G.

De flesta individer behöver sätta 1 eller 2 på varje enhet, och ibland 3 om de verkligen påverkas negativt av EMF. För bärbara datorer och enheter som matar ut mycket EMF-strålning, rekommenderas det att placera en EMF Shield på varje sida av tangentbordet där handflatorna vilar. Du bör också placera EMF Shields på som surfplattor, routrar, smarta TV-apparater och speciellt alla nya handhållna enheter med WIFI.

Det är lika effektivt att placera EMF Shield direkt på din telefon eller på ditt fodral. Vi föredrar att placera dem i fodralet så att det är skyddat från fysisk skada.

EMF Shields är tillräckligt tunna för att passa på eller under alla telefonfodral. Många andra märken har skrymmande EMF-taggar som buktar ut, faller av så vi anpassade vår för att vara smalare för enklare användning.

EMF Shield är garanterad i 1 år och kan hålla i flera år. Många människor har haft EMF Shields på sina enheter i flera år och flyttar dem från en enhet till en annan. Vissa människor kommer dock att välja att byta ut dem när de får en ny telefon eller elektronisk, bara för att sätta på nya EMF Shields.

Enkelt uttryckt, ju yngre du är desto tunnare din skalle är, desto mer EMF kan penetrera ditt huvud.

Vår produkt blockerar inte EMF, om den gjorde det skulle den blockera funktionen hos enheten som avger signalen, därför skulle din enhet inte fungera. Det är en missuppfattning att neutraliserande produkter kommer att ändra EMF-mätare. Det finns ingen EMF-mätanordning för närvarande som mäter “neutraliserade” EMF:er mot “blockerade” EMF:er. Att testa din elektronik med en EMR/EMF-mätare kommer INTE att visa dig en minskning av EMF eftersom vi istället för att “blockera” fältet “modifierar och neutraliserar” det. Homeopatiska frekvenser fungerar genom att introducera en harmoniserande frekvens som skyddar kroppen från EMF-toxicitet. Ett sätt att testa effektiviteten hos EMF-sköldarna är att använda tillämpad kinesiologi (muskeltestning) som används främst av kiropraktorer och integrerande naturläkare. Andra sätt inkluderar termografi och hjärtfrekvensvariabel, HRV, testning.

Natures Frequency tillverkar det ENDA mobiltelefonskyddet som använder Tesla-teknik tillverkad under 3 amerikanska patent. Accepterat av den amerikanska regeringen är vårt EMF-skydd utformat “för att kompensera negativa effekter av elektromagnetiska fält (EMF)-utmatning.” Under de senaste 7 åren har våra EMF Shields använts och sålts av hundratals läkare runt om i världen, med konsekventa komplimanger och ombeställningar. Vi har oberoende laboratorietester, live-tv-testning, termografisk klinisk testning, live-blodtestning och hjärtfrekvensvariabel testning. 

I Independent Laboratory-testning av MTS Global var den genomsnittliga temperaturökningen på huvudet vid ett 3 minuters samtal 1,55 grader. Den genomsnittliga temperaturökningen på ett 3 minuters samtal med vår EMF Shield var 0,08 ökning, eller en minskning med 94 %.

iTeraCare-enheten är en certifierad elektrisk hushållsutrustning. Den har certifierats som “säker att använda.” Den avger ingen skadlig strålning och den har etiketter som tillåter distribution internationellt.

iTeraCare-fläkten är inte medicinsk utrustning och tillverkaren ger ingen medicinsk rådgivning. Användare förstår att enheten inte är avsedd att användas som en medicinteknisk produkt eller för diagnostiska ändamål som man bör lita på. Dess användning är inte avsedd att lita på i stället för medicinsk behandling eller rådgivning av en utbildad läkare.

Användare förstår att de använder iTeraCare-fläkten på egen risk.Rådgör alltid med din läkare eller annan sjukvårdspersonal om du har frågor om något medicinskt tillstånd eller för specifik vägledning angående optimal användning av iTeraCare-fläkten, näring eller fysisk aktivitet.