7 Wonders Vattenflaska

7 Wonders vattenflaska

En naturlig mineralbaserad vattenprodukt

Det finns flera platser runt om i världen där många hälso-mirakel har rapporterats, nämligen i Nordenau i Tyskland, Lourdes i Frankrike, Tlacote i Mexiko och Nadana i Indien.

Tusentals människor har besökt dessa platser på grund av de läkande egenskaperna som har hittats i vattnet, som sägs innehålla löst väte och mineraler.

Nu behöver du inte resa till dessa mirakelplatser för att få fördelarna, eftersom vi erbjuder dig vår naturliga mineralbaserade vattenprodukt som heter 7Wonders!

7 underbara fördelar och funktioner

1. Ökar löst väte i vatten
Vattnet i 7Wonders har ett mått på mellan 800 PPB till 1500 PPB efter 5 minuter. Löst vätevatten ökar dess antiinflammatoriska och antioxidantegenskaper

2. Oxidationsreduktionspotential (ORP)
7Wonders vattenflaska har en negativ ORP-läsning, vilket betyder att vattnet i 7Wonders har kraftfulla antioxidantegenskaper och därmed dess förmåga att neutralisera de skadliga oxiderande effekterna av fria radikaler.

3. Alkalisk
Vattnet i 7Wonders är alkaliskt och kan hjälpa till att neutralisera den sura mat och dryck som vi konsumerar.

4. Minskning av vattnets molekylstorlek
Med mindre molekylstorlek i vattnet, hjälper det till att leverera näringsämnen till våra celler och förbättrar ämnesomsättningen och mikrocirkulationen.

5. Antioxidant
Fria radikaler är atomer som innehåller en oparad elektron. De är mycket instabila på grund av sin brist på elektroner från det yttre skalet och kommer att söka binda med en annan atom eller molekyl för att stabilisera sig själva. Denna process kan orsaka skada på mänskliga celler. Antioxidanter kan förhindra eller bromsa skador på celler orsakade av fria radikaler.

6. Mineralvatten
Kärnmineraler i 7Wonders innehåller viktiga mineraler som kalium, natrium, kalcium, magnesium, zink, Metasilicicsyra och andra spårmineraler.

7. Antibakteriell
Laboratorietestade resultat visar dess antibakteriella kvalitet.

7 Wonders

 

7W Patron

 

CoreMinerals-patronen ska bytas ut var 90:e dag baserat på 2 liters daglig förbrukning

iTeraCare är en certifierad elektrisk hushållsutrustning. Den har certifierats som ”säker att använda.” Den avger ingen skadlig strålning och den har etiketter som tillåter distribution internationellt.

iTeraCare-fläkten är inte medicinsk utrustning och tillverkaren ger ingen medicinsk rådgivning. Användare förstår att enheten inte är avsedd att användas som en medicinteknisk produkt eller för diagnostiska ändamål som man bör lita på. Dess användning är inte avsedd att lita på i stället för medicinsk behandling eller rådgivning av en utbildad läkare. Användare förstår att de använder iTeraCare-fläkten på egen risk.

Rådgör alltid med din läkare eller annan sjukvårdspersonal om du har frågor om något medicinskt tillstånd eller för specifik vägledning angående optimal användning av iTeraCare-fläkten, näring eller fysisk aktivitet.