7Wonders

Det finns flera vattenplatser i världen där många hälsomirakel har rapporterats, nämligen de i:

Nordenau i Tyskland, Lourdes i Frankrike, Tlacote i Mexiko och Nadana i Indien.

Tusentals människor har besökt dessa platser på grund av de läkande egenskaper som finns i vattnet, som också har sagts innehålla löst väte och mineraler.

Nu behöver du inte resa till dessa mirakelplatser för att få förmånen av det fantastiska vattnet, eftersom vi på TeraHertz Sverige har privilegiet att förmedla denna naturliga mineralbaserade vattenprodukt som heter 7 Wonders.

UNDERBARA FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Parts per billion (PPB) är enheten för mätning av löst väte i vatten. Vattnet i 7Wonders har ett mått på mellan 800PPB till 1 500PPB efter 5 minuter. Upplöst vätevatten ökar dess antiinflammatoriska och antioxidantegenskaper.

Positiva ORP-avläsningar indikerar att ditt dricksvatten är mer förorenat. Negativa ORP-avläsningar å andra sidan indikerar att den är mindre kontaminerad. Ju mer negativ ORP är, desto mer antioxiderande är vattnet och detta leder till många fördelar för dig. ORP-avläsningen av vattnet i 7Wonders är mellan -300 till -700 baserat på vattentemperaturen. Detta innebär att vattnet i 7Wonders har kraftfulla antioxidantegenskaper och därmed dess förmåga att neutralisera de skadliga oxiderande effekterna av fria radikaler.

Vattnet i 7Wonders är alkaliskt och kan hjälpa till att neutralisera den sura mat och dryck som vi konsumerar.

Med mindre molekylstorlek i vattnet hjälper det till att leverera näringsämnen till våra celler, förbättrar ämnesomsättningen och mikrocirkulationen.

Fria radikaler är atomer som innehåller en oparad elektron. De är mycket instabila på grund av sin brist på yttre skalelektroner och kommer att söka binda med en annan atom eller molekyl för att stabilisera sig själva. Denna process kan orsaka skada på mänskliga celler. Antioxidanter kan förhindra eller bromsa skador på celler orsakade av fria radikaler.

The Core Minerals in 7 Wonders contain essential minerals like Potassium, Sodium, Calcium, Magnesium, Zinc, Metasilicic acid and other trace minerals.

Lab tested result shows its anti-bacterial quality.

Den är lätt att använda och billig att underhålla!

Häll helt enkelt renat vatten i flaskan och låt den vara i 3 minuter och den är redo för att konsumeras.