Jag har använt iTeraCare i 5 veckor och här är min berättelse från USA

Jag har slutat bli förvånad när det kommer till sanna berättelser rörande iTeraCare möjligheter att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv till bättre balans. Jag blir verkligen imponerad hur Frekvenser kan göra så mycket på så lite tid.

(Vittnesberättelse från USA)

Detta är mitt vittnesbörd. Jag har använt iTeraCare i 5 veckor.
Låt mig börja med att säga att jag var riktigt sjuk. 2009 skadades jag av en influensaspruta.
Det tog 3 år för en diagnos som inkluderade psoriasisartrit, fibromyalgi och lupoid syndrom. Jag hade redan astma, IBS ranauds, kroniskt smärtsyndrom och depression. Jag hade haft vissa neurologiska problem i minst 6 år.

Jag kunde slumpmässigt falla utan att behöva snubbla över några hinder, Det kändes som att jag hade en mobiltelefon på vibrerande i min behå, jag fick yrsel, hjärnförvirring och balansproblem.
Dessa saker varade aldrig länge och försvann utan återvändo. Jag spolar fram till februari. Jag började känna mig konstig, det slutade med att jag fick diagnosen diabetes. Men jag visste att något annat var fel. Jag sa hela tiden att jag helt enkelt inte känner mig ok. Jag började bli svimfärdig, fick många yrselanfall och jag fick ont ​​i bröstet. Saker och ting började hända väldigt snabbt.
Jag började då få inre skakningar, yttre skakningar, yrsel vid ögonrörelser, tal problem både att hitta ord och tala dem. Jag hade blåsproblem som jag skulle tro att jag gjort men jag var inte mycket till min förvåning vid mycket regelbundna tillfällen.

Jag hade nervsmärta, sveda, domningar. Mitt ena ben krampade och mitt andra ben kändes dött och jag drog det bakom mig. Andra gånger jag var på en plan yta men skulle se ut som om jag gick i trappor.
Jag började skaka huvudet som om jag hade Parkinsons. Jag hade spasmer, mitt huvud ryckte åt sidan, min arm slängde ut och mitt ben sparkade. Jag kan inte reglera min kroppstemperatur. Jag var så trött att jag låg i sängen 98 % av min dag.
Min hjärna gjorde ont av skakningar och mina ögon var stängda hela tiden. Jag började sedan få anfall. Tillståndet jag har kallas FND eller funktionell neurologisk störning. Livskvaliteten är lägre än de med MS eller Parkinsons.

Jag tillbringade nio dagar på sjukhuset i korridoren utan några tester gjorda och skickades hem med noll svar. Medan jag var på sjukhuset började jag skriva om min resa. Jag hade en man vid namn John King som sa när jag kom tillbaka att han skulle vilja ge mig en behandling.

Jag var minst sagt väldigt skeptisk eftersom jag har spenderat tiotusentals dollar i över 12 år för att försöka läka. Med noll framgång. Men något sa åt mig att säga ja.
Dagen John kom var min hjärna väldigt trött, jag hade problem med att prata, mitt huvud guppade och mina armar och händer darrade otroligt mycket. Han gjorde en 15-20 min behandling.
Han började med toppen av mitt huvud, mina handflator, fotsulor och min ryggrad. Hela den här tiden tänker jag fortfarande, ja visst kände jag ingenting, det här gjorde ingenting. Han fortsatte att vandra med iTeraCare när jag plötsligt sträckte ut mina händer och de stod stilla. Mitt huvud hade slutat guppa och jag pratade normalt. Jag blev chockad och upprymd.

Vi köpte en iTeraCare och John lämnade sin iTeraCare hos mig eftersom han visste att jag behövde den mer än han. Jag har inte gått med rullator sedan den första natten. Mitt huvud bob-är borta (det kom aldrig tillbaka) mitt tal är bra nu (som aldrig kom tillbaka sedan första natten) min blåsa och tarmproblem borta. Mina yttre skakningar är borta, min trötthet är borta om jag inte gör mycket.
Jag kan tänka och förstå saker. Mitt liv har förbättrats så mycket på så kort tid.

Bifogat är ett före och efter ett 30 min pass bara andra gången jag använde det.

Före behandling
https://www.facebook.com/1000238…/videos/1384535938707078/

Efter behandling
https://www.facebook.com/10002381…/videos/413163960789001/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *